Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Meezing Matthäus

9 maart 2019

€15.00

Zie onderaan deze pagina de groene balk om Luisterkaarten voor de Meezing Matthäus te kopen.

LET OP: u kunt zich niet meer via onze website inschrijven voor deelname aan de Meezing Matthäus. Vanaf nu is het enkel nog mogelijk om u op 9 maart in te schrijven bij aanvang in de kerk. Dat kan dan op 9 maart om 9:00 uur in de Jacobikerk te Utrecht als u koor 1 wilt zingen of spelen of om 9:00 uur in de Josephkerk te Utrecht als u koor 2 wilt zingen of spelen. Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om gepast en contant geld mee te nemen om uw bladmuziek (€14,-) en/of deelnemerskosten (€45,-/€30,-) te betalen? Wij verzoeken u van te voren een mailtje te sturen naar meezingen@usko.nl indien u nog bladmuziek wilt aanschaffen, zodat wij in kunnen schatten hoeveel bladmuziek we mee moeten nemen of als u de nieuwsbrieven met o.a. het dagprogramma en handige tips wilt ontvangen.

De digitale verkoop van luisterkaarten blijft open tot 9 maart om 12:00 uur en daarna kunt u tussen 18:00 en 18:45 uur aan de deur van de Jacobikerk luisterkaarten kopen.

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseert het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) de Meezing Matthäus. Het gaat om een project waarbij 500 zangers en muzikanten op één dag gezamenlijk de Matthäus-Passion van J.S. Bach instuderen van 10.00 uur tot 22.30 uur. ’s Avonds voeren de deelnemers de Matthäus-Passion uit in de Jacobikerk te Utrecht. Op deze manier brengt het USKO enthousiaste musici uit het hele land samen om hun muzikale interesse te delen onder leiding van een professionele dirigent en bevlogen studenten. Iedereen die dit een mooie muzikale uitdaging vindt, is van harte uitgenodigd om mee te doen! Bij inschrijving ná 15 februari krijgt u de bladmuziek en uw deelnemerskaart op 9 maart overhandigd.

Als u een ervaren instrumentalist bent en de Matthäus-Passion al eens gespeeld heeft en dit op 9 maart graag weer wilt doen, kunt u mailen naar Meezingen@usko.nl.

Indien u niet kunt meezingen met de Meezing Matthäus, maar wel graag komt luisteren naar het afsluitende concert op 9 maart in de Jacobikerk, kunt u voor €15,- onder aan deze pagina een luisterticket kopen.

Deur open en luisterkaartverkoop: 18:00-18:45 uur

Luisterconcert: 19:00-22.30 uur

Gegevens

Datum:
9 maart 2019
Kosten:
€15.00
Site:
https://usko.nl/product/meezing-matthaus/

Locatie

Jacobikerk, Utrecht
St Jacobsstraat 171
Utrecht, Utrecht 3511 BP Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Website by Webroots

Analytics by Conversios