Laden Evenementen

Meezing Matthäus

9 maart

€15

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseert het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) de Meezing Matthäus. Het gaat om een project waarbij 500 zangers en muzikanten op één dag gezamenlijk de Matthäus-Passion van J.S. Bach instuderen van 10.00 uur tot 22.30 uur. ’s Avonds voeren de deelnemers de Matthäus-Passion uit in de Jacobikerk te Utrecht. Op deze manier brengt het USKO enthousiaste musici uit het hele land samen om hun muzikale interesse te delen onder leiding van een professionele dirigent en bevlogen studenten. Iedereen die dit een mooie muzikale uitdaging vindt, is van harte uitgenodigd om mee te doen! Als u zich vóór 15 februari aanmeldt, kunnen wij u uw deelnemerskaart en ook uw bladmuziek toesturen, zodat u thuis kunt oefenen. Bij inschrijving na deze datum krijgt u de bladmuziek en uw deelnemerskaart op 9 maart overhandigd.

Voor kaartverkoop om mee te zingen (€45,-/€30,-) ga naar Inschrijven Meezing Matthäus

Als u een ervaren instrumentalist bent en de Matthäus-Passion al eens gespeeld heeft en dit op 9 maart graag weer wilt doen, kunt u mailen naar [email protected]

Indien u niet kunt meezingen met de Meezing Matthäus, maar wel graag komt luisteren naar het afsluitende concert op 9 maart in de Jacobikerk, kunt u voor €15,- onder aan deze pagina een luisterticket kopen.

Gegevens

Datum:
9 maart
Kosten:
€15
Website:
https://usko.nl/product/meezing-matthaus/

Locatie

Jacobikerk, Utrecht
St Jacobsstraat 171
Utrecht,Utrecht3511 BPNederland

Tickets

83 beschikbaar
Luisterkaart voor de Meezing Matthäus15.00

Website by Webroots