Bent u op zoek naar muzikale begeleiding voor uw receptie, diner of andere gelegenheid?

Voor een zacht prijsje kunt u een koortje of een ensemble huren. Onze koor- en orkestleden zijn ervaren in het verzorgen van muziek in verschillende stijlen (bijvoorbeeld klassieke muziek, volksmuziek en populaire muziek) op onder andere bruiloften, conferenties en kerstvieringen. Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om verzoeknummers ten gehore te brengen. Een aantal specifieke voorbeelden van ensembles en koortjes staan hieronder beschreven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om het USKO of een deel daarvan in te huren, vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

Klein koor

Een afvaardiging van het koor wordt vaak in combinatie gebruikt met een strijkerskwartet of alleen met piano-begeleiding. Het koor bestaat uit een minimum van 4 mensen.

 

Strijkkwartet/trio

Binnen het USKO zijn er strijkkwartetten / trio’s die ervaring hebben met het verzorgen van klassieke muziek (bijvoorbeeld Bach, Mozart of Händel) op conferentiediners en andere gelegenheden.

 

Kerstkoor en/of -ensemble

Voor de kerstdagen hebben wij een kerstkoor en -ensemble!

Het kerstkoor heeft een groot aantal bekende en minder bekende kerstliederen in zijn repertoire, zoals Deck the Hall en Once in Royal David’s City, maar ook meezingbare Nederlandse liederen kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast beschikt het USKO over een kerstensemble. Dit bestaat uit een kleine groep instrumentalisten, in wisselende samenstelling, met een groot repertoire van populaire kerstliedjes.

Het kerstkoor en het kerstensemble, al dan niet in combinatie, zijn bijvoorbeeld in te huren als muzikale achtergrond bij uw kerstdiner of receptie of als muzikale omlijsting van andere kerstactiviteiten.

 

Inhuren gehele USKO

Als u het USKO als geheel in wilt huren dan zal zij (delen uit) werken spelen die op dat moment net uitgevoerd zijn of waaraan nog gewerkt wordt. In het verleden heeft het USKO onder andere meegewerkt aan de opening van het Academisch Jaar in de Domkerk, de Culturele Zondagen en het UIT-feest. Voor informatie over het huidig repertoire, klik hier.

 

Aanvraagformulier ensemblehuur

Let op: aanvragen die binnen twee weken voor de uitvoeringsdatum ingestuurd worden kunnen wij in de meeste gevallen niet meer honoreren.

Website by Webroots