Bent u op zoek naar muzikale begeleiding voor uw receptie, diner of andere gelegenheid? Voor een zacht prijsje kunt u een koor of een ensemble huren. Onze koor- en orkestleden zijn ervaren in het verzorgen van muziek in verschillende stijlen ( klassieke muziek, volksmuziek en populaire muziek) op onder andere bruiloften, conferenties en kerstvieringen. Uiteraard is het ook mogelijk om verzoeknummers ten gehore te brengen.

Kerstkoor

Speciaal voor de kerstdagen vormt zich binnen het USKO een kerstkoor. Het kerstkoor heeft een repertoire van groot aantal bekende en minder bekende kerstliederen, zoals Deck the Hall en Once in Royal David’s City, maar ook meezingbare Nederlandse liederen kunnen worden uitgevoerd.

Kerstensemble

Het kerstensemble bestaat uit een kleine groep instrumentalisten, in wisselende samenstelling, met een groot repertoire van populaire kerstliedjes.

Het kerstkoor en het kerstensemble, al dan niet in combinatie, zijn bijvoorbeeld in te huren als muzikale achtergrond bij uw kerstviering.

Strijkkwartet

Binnen het USKO zijn strijkkwartetten actief met ervaring in het verzorgen van klassieke muziek op conferentiediners en andere gelegenheden. U kunt denken aan Händel, Bach en Mozart.

Kamerkoor

Een afvaardiging van het koor wordt vaak in combinatie gebruikt met een strijkerskwartet of alleen met piano-begeleiding. Het koor bestaat uit een minimum van 4 mensen.

Het kamerkoor en strijkkwartet zijn in combinatie en los in te huren als muzikale omlijsing van uw conferentie, (bruilofts)receptie of open huis.

 

Het gehele USKO inhuren

U kunt het USKO als geheel inhuren met (delen) uit werken waar we momenteel aan werken of net aan hebben gewerkt.  In het verleden heeft het USKO onder andere meegewerkt aan de opening van het Academisch Jaar in de Domkerk, de Culturele Zondagen en het UIT-feest. Voor informatie over het huidig repertoire, klik hier.

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om het USKO of een deel daarvan in te huren, vul dan het contactformulier hieronder in. Let op: aanvragen kan tot uiterlijk drie weken van tevoren. Het geld dat wordt verdiend met het koor en de ensembles komt ten goede aan onze tournee.

Website by Webroots

Analytics by Conversios