Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Matthäus-Passion volgens Ingmar Heytze op het UUnited Muziekfestival

28 maart 2019

Op 28 maart neemt het Utrechts Studenten Koor en Orkest deel aan het UUnited Muziekfestival met een uitvoering van de ‘Matthäus volgens de Utrechtse dichter Ingmar Heytze’.

Tijdens deze 2e editie van het UUnited Muziekfestival bestormen wederom meer dan 450 muzikale studenten, medewerkers en alumni TivoliVredenburg voor een onvergetelijke avond! Alle studentenmuziekgezelschappen hebben zich laten verleiden tot unieke samenwerkingen met de top van de Nederlandse muziekwereld, waarbij crossovers in muziekstijlen de boventoon zullen voeren. Een muziekfestival dat dwars door alle muziekgenres heen gaat en alle uithoeken van de Universiteit samenbrengt. Georganiseerd door studenten, voor studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden.

Het USKO zal in samenwerking met Ingmar Heytze, de eerste officiële stadsdichter van Utrecht, de hoogtepunten van de Matthäus-Passion van J.S. Bach uitvoeren. Daarbij zal Ingmar Heytze optreden als verteller en zal hij op poëtische en toegankelijke wijze zijn eigen visie op de Matthäus-Passion geven, waarbij hij humor en parallellen met de moderne samenleving niet schuwt.

 

Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht

Zalen open: 19:00 uur

Aanvang: 19:30 uur

Speeltijd  USKO: 21:00-21:45 uur, Grote zaal

Tickets en meer informatie: UUnited.nl

Let op: een ticket voor UUnited is ook een geldig toegangsbewijs voor dansavond Pop-o-Matic, aansluitend aan het festival.

Gegevens

Datum:
28 maart 2019

Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, Utrecht 3511 WC Nederland
+ Google Maps

Website by Webroots

Analytics by Conversios