Al 75 jaar vervult het USKO een belangrijke rol in de muzikale studentenwereld van Utrecht. Op een gedreven en enthousiast wordt op hoog niveau klassieke muziek gemusiceerd met honderdvijftig amateurmusici. Bijzonder aan het USKO is haar verbondenheid met Bach. Vanaf de oprichting in 1945 voert het USKO jaarlijks een Bachwerk uit: de Johannes-Passion, de Matthäus-Passion en de Hohe Messe afgewisseld. Het USKO speelt hierdoor een belangrijke rol in het levend houden van de Bachtraditie in Nederland. De USKO-concerten worden bezocht door een gevarieerd publiek met een omvang van vierhonderd bezoekers per concert. Naast muziek maken worden binnen het USKO vriendschappen gesloten, feest gemaakt, evenementen georganiseerd en runnen het bestuur en de commissies de oude stichting. Zo vormen Uskieten samen een groot levendig en gemêleerd netwerk.

Het USKO is een prachtige naam om uw organisatie aan te verbinden. Samenwerken met het USKO kan in verschillende vormen:

  • Het USKO kan uw evenementen omlijsten met klassieke muziek
  • Het USKO kan bekendheid voor u genereren door logo’s op intern en extern materiaal te plaatsen
  • U kunt uw relaties meenemen naar concerten van het USKO

Mocht u geïnteresseerd zijn in het sponsoren van het USKO of graag meer informatie hieromtrent ontvangen, neem dan contact met ons op via 030-2538785 of usko@usko.nl.

Website by Webroots

Analytics by Conversios