Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

STUF sweateractie

4 september 2019 20:10 - 8 september 2019 20:10

Wat?

De truienactie van STUF houdt in dat wanneer je deze week vriend wordt van STUF, je gratis een sweater mag ophalen. Vermeld bij je inschrijving het USKO, zodat STUF kan zien dat het USKO haar een warm hart toedraagt.

Hoe?

Via onderstaande link kan je vriend worden van STUF. Vervolgens kan je van 2 t/m 5 september tussen 11:00 – 18:00 een sweater ophalen.

https://www.uu.nl/organisatie/alumni/utrechts-universiteitsfonds/subsidies-voor-studenten

Interessant omdat:

  • Je draagt bij aan activiteiten voor én door Utrechtse studenten, zoals studiereizen, symposia, debatten, muziek, sport, theater en sociaal-maatschappelijke initiatieven.

  • Je kunt zelf ook subsidie aanvragen voor jouw eigen project. Je kan hierbij denken aan een studie in het buitenland of het bijwonen van een congres etc.

  • Je krijgt als welkomstcadeau de limited UU-hoodie (normaal €28,50). Op=op!

  • Je kiest je eigen studie- of studentenvereniging, waaraan je de helft (€5,-) van jouw Vriendschapsbijdrage doneert. Dit is natuurlijk het USKO ;).

  • Je profiteert van extra korting bij OHRAverzekeringen.

  • Je maakt het hele studiejaar kans op vrijkaarten voor evenementen die door STUF worden gesteund.

STUF is de studentencommissie van het Utrechts Universiteitsfonds. Deze commissie behandelt de aanvragen van individuele studenten en aanvragen van studenten-, sport- en studieverenigingen.

Het Utrechts Universiteitsfonds is een fonds dat stamt uit 1886 en zich vooral inzet voor de Universiteit Utrecht. Hierbij ligt de focus op onderwijs, onderzoek en universitair leefklimaat.

Gegevens

Begin:
4 september 2019 20:10
Einde:
8 september 2019 20:10
Site:
https://www.uu.nl/organisatie/alumni/utrechts-universiteitsfonds/subsidies-voor-studenten

Website by Webroots

Analytics by Conversios