Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Meezing Johannes

2 maart 10:00 - 22:00

Bachs aangrijpende Johannes-Passion: zingt u met ons mee?

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseert het USKO een heuse Meezing Johannes in de Jacobikerk te Utrecht, ter ere van het 300-jarig jubileum van dit muzikale meesterwerk van Johann Sebastian Bach. De Johannes-Passion is een van de grootste stukken die Bach geschreven heeft en vertelt op muzikale wijze het lijdensverhaal van Jezus.

U kunt zich nu aanmelden voor deelname aan deze dag. Iedereen, ongeacht zangervaring, is welkom!

Wat kan ik van de dag verwachten?

De dag begint om 10:00 uur en zal gevuld zijn met leuke repetities, ondersteund door ons eigen orkest. ’s Avonds bij het afsluitende concert dat om 19:30 uur begint, voeren we het gehele stuk op als één groot koor waar u onderdeel van kunt zijn, compleet begeleid door orkest én solisten.

Wat kost deze dag?

Tickets om mee te zingen kosten €48,00. Voor jongeren onder de 30, studenten en U-pas gebruikers bieden wij het reductietarief van €33,00 aan. Onze donateurs betalen €43,00. Bij deze kosten zit een drankje (koffie/thee) inbegrepen. Tegen extra kosten kunt u bij ons een gloednieuw boek met bladmuziek (€17,05 met verzendkosten inbegrepen) en een gevarieerde lunch (€8,45) bestellen. Voor avondeten dient u zelf te zorgen – genoeg leuke plekjes in Utrecht om eten te halen!

Kan ik ook komen luisteren?

Ja, dat kan! U kunt een luisterticket kopen om ’s avonds het extra grote koor te aanschouwen bij het concert dat om 19:30 uur begint.

Voor vragen kunt u ons bereiken op mejoco@usko.nl.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
10:00 - 22:00

Locatie

Jacobikerk, Utrecht
St Jacobsstraat 171
Utrecht, Utrecht 3511 BP Nederland
+ Google Maps

Website by Webroots

Analytics by Conversios