Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

*AFGELAST* Cavalleria Rusticana – 27 juni

27 juni 2020 20:00 - 22:30

In verband met de maatregelen omtrent het corona-virus kunnen de zomerconcerten van onze studentenopera op 26, 27, 28 juni helaas niet doorgaan. De kaartverkoop is inmiddels gesloten en alle tickethouders hebben bericht gehad. Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen maanden samen met ons hard hebben gewerkt aan de realisatie van deze uitzonderlijke lustrumproductie.

Op dit moment inventariseren wij de mogelijkheden om de voorstellingen te verplaatsen. Houd hiervoor onze website en social media-kanalen in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief via https://usko.nl/concerten/. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via usko@usko.nl.

Het USKO bestaat 75 jaar en dit vieren we groots! Op 26, 27 en 28 juni voeren we het meesterwerk van Pietro Mascagni op. U kunt deze meeslepende opera vol klassieke thema’s als liefde, verraad en wraak met ons meebeleven op een bijzondere plek: in een grote circustent in de Botanische Tuinen! 

Met solisten Eric Reddet (bekend van Maestro) als Turiddu, Linsey Coppens als Lola, Wiebe-Pier Cnossen als Alfio, Irene Hoogveld als Santuzza en Serena Perez als Mamma Lucia.

Cavalleria Rusticana – Pietro Mascagni
o.l.v. Gilles Michels

Praktische informatie
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 19:00 uur
Rang 3 vol tarief/reductie* €25,-/€15,-
Rang 2 vol tarief/reductie* €32,-/€25,-
Rang 1 vol tarief/reductie* €40,-/€32,-
VIP-ticket (met exclusieve inkijk in de opera!) €50,-
Donateur (ook wel ‘USKO-vriend’)** €1,- korting op maximaal 3 kaarten
* Reductie: t/m 30 jaar/Student/U-Pas/CJP-Pas
**Donateurs-vrijkaarten kunnen niet ingezet worden voor deze concerten.

 

Kaartverkoop
Via onderstaande links kunt u een keuze maken voor een bepaalde rang. De earlybirdkorting kunt u tot 7 maart 2020 toepassen met de volgende kortingscode: CR2020. Deze kunt u invoeren in het winkelmandje. Let op: de earlybirdkaarten zijn beperkt beschikbaar!
Met de aankoop van de tickets bevestigt u ook dat u de onderstaande Algemene Voorwaarden en Huisregels heeft gelezen.

Voorwaarden en Huisregels

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: Universiteit Utrecht, Parnassos Cultuurcentrum, Universiteitsfonds/STUF, Iona Stichting, Stichting Elise Mathilde Fonds, VSB fonds, Fentener van Vlissingen Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds

universiteitsfonds uu
fentener

Gegevens

Datum:
27 juni 2020
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Botanische Tuinen
Budapestlaan 17
Utrecht, Utrecht 3584 CD
+ Google Maps

Website by Webroots

Analytics by Conversios