Laden Evenementen

Overwinning in de Romantiek: Beethoven 5 en het Requiem van Fauré

2 januari 2021 19:30 - 21:30

€18

Evenement Navigatie

In december neemt het USKO werken van Beethoven, Fauré, en Poulenc op. De vijfde symfonie van Beethoven en het Requiem van Fauré zullen voor velen bekend zijn, misschien wel de bekendste werken van beide componisten.  Het Salve Regina van Poulenc is minder bekend, maar de harmonieën en merkwaardige wendingen in het muziekstuk verraden al snel wie het werk geschreven heeft. De opnames zullen op 2 januari te beluisteren zijn op de USKO website.

Concertpakketten

Voor dit concert zijn er ook concertpakketten beschikbaar.

Nu wij geen publiek mogen ontvangen tijdens onze concerten, brengen wij graag een stukje van ons naar u thuis.
In dit pakket vindt u voor €18 een hapje, een drankje en een aandenken, evenals een aantal USKO-gerelateerde verrassingen. De opbrengsten van deze pakketten gaan naar de bekostiging van onze bladmuziek en instrumentenhuur.

Let op: de verkoop is open tot en met 16 december, zodat wij de pakketten op tijd voor de livestream kunnen versturen.

Ook is het mogelijk om tijdens de livestream te doneren.

Programma

Symphony no. 5 Ludwig van Beethoven
Requiem Gabriel Fauré
Salve Regina Francis Poulenc

 

Praktische informatie

Aanvang: 2 januari, 19:30
Medium Live stream
Toegang Gratis

De toegang tot de stream is gratis, voor een vrijwillige bijdrage zal er tijdens de stream mogelijkheid zijn.

Deze uitvoering wordt mede mogelijk gemaakt door: Universiteit Utrecht, Parnassos Cultuurcentrum, Van Baaren Stichting, Stichting Mien van ’t Sant Fonds

Foto van E. van den Akker.

Gegevens

Datum:
2 januari 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€18

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Concertpakket
Haal met dit concertpakket het USKO-gevoel in huis! Nu wij geen publiek mogen ontvangen tijdens onze concerten, brengen wij graag een stukje van ons naar u thuis. In dit pakket vindt u voor €18 een hapje, een drankje en een aandenken, evenals een aantal USKO-gerelateerde verrassingen. De opbrengsten van deze pakketten gaan naar de bekostiging van onze bladmuziek en instrumentenhuur. Let op: de verkoop sluit op 16 december, zodat wij de pakketten op tijd voor de livestream kunnen versturen.
18.00
Onbeperkt

Website by Webroots