Het Utrechts Studenten Koor en Orkest kan mede door haar trouwe schare Donateurs elk jaar mooie concerten blijven geven. Hier zijn wij hen erg dankbaar voor. Als u ook het USKO wilt steunen met een structurele donatie, kunt u zich voegen bij de Donateurs. Dit kan tegen twee tarieven:

 1. U doneert EUR 20,- en ontvangt hierbij
  • Drie gereserveerde plekken op naam voorin de zaal. 
  • 1 euro korting per kaart.
  • Een periodieke donateursbrief van onze acquisiteur.
  • Een berenspeldje, naar de mascotte van het USKO: Basje.

 2. U doneert EUR 40,- of meer en ontvangt hierbij al het bovenstaande.
  • Een gratis kaart* per academisch jaar.

Donateurs kunnen voor het concert donateurskaarten kopen via onze website. Uw plaatsen worden automatisch op naam gereserveerd.

*Wegens COVID-19 kunnen wij u momenteel niet fysiek welkom heten bij onze concerten. Om het gemis van onze concerten te verlichten, bieden wij concertpakketten aan wanneer onze concerten online plaatsvinden. Hierin vindt u onder andere een programmaboekje en een klein hapje en drankje. Als USKO-Donateur vanaf 20 euro per jaar krijgt u bij een online concert op drie concertpakketten een euro korting. Als u ons steunt vanaf 40 euro per jaar kunt u er ook voor opteren uw gratis concertkaartje in te wisselen voor een gratis concertpakket.

Donateur worden?

U kunt donateur worden door te mailen naar [email protected] U krijgt dan een formulier toegestuurd die u aan ons kunt retourneren. U kunt het formulier ook hier downloaden en ingevuld opsturen naar [email protected] Indien u graag met iemand persoonlijk contact wilt hebben alvorens u Donateur van het USKO wordt kunt u mailen naar [email protected] (ook om bijv. een belafspraak te maken) of ons even opzoeken bij de donateursstand tijdens een concertpauze. Helaas zijn wij wegens COVID-19 momenteel niet bereikbaar op ons telefoonnummer 030-2538785.

Steunbijdrage overmaken

Bent u USKO-Donateur en heeft u uw bijdrage voor een collegejaar nog niet overgemaakt? U kunt het bedrag overmaken naar ons rekeningnummer NL28TRIO0197785832 t.n.v. Stichting USKO. Vermeld hierbij in de beschrijving uw naam, dat het om een donatie en, als u dit weet, van welk collegejaar de donatie is.

Eenmalig doneren

Doneert u liever eenmalig? Ook dan kunt u een bedrag overmaken naar ons rekeningnummer NL28TRIO0197785832 t.n.v. Stichting USKO. Vermeld hierbij in de beschrijving dat het om een eenmalige donatie gaat.

 

 

Website by Webroots