Eindelijk gaat het USKO weer op tournee! Dat is dit jaar niet zomaar een reis, maar wel een hele speciale tournee. Wij varen namelijk met drie grote zeilschepen over de Waddenzee en het IJsselmeer, om concerten te geven in Medemblik, Texel en Groningen. Hier voert het USKO de Hohe Messe van Johann Sebastian Bach uit: één van de grootste meesterwerken van de barokmuziek. Aangezien het de eerste tournee in twee jaar zal zijn, hebben we er gigantisch veel zin in. We worden op reis vergezeld door Dana Koppes als sopraan, Nathalie Mees als alt, Edmond Chu als tenor, João Silva als bas, en uiteraard onze dirigent Stijn Berkouwer. Momenten van opperste euforie en kalme bezinning wisselen elkaar af en geven u als luisteraar een overzicht van Bachs ongeëvenaarde vakmanschap. Laat je meeslepen door de muzikaliteit van Utrechtse studenten met een passie voor Bach. 

De concerten vinden plaats op 10 juli 20:00-22:00 in de Bonifatius kerk in Medemblik, 12 juli 16:00-18:00 in de De Burghtkerk in Texel en 14 juli 19:00-21:00 in de Sint-Jozefskathedraal in Groningen. Alle concerten zijn gratis te bezoeken.

Met veel dank aan: Parnassos Cultuurcentrum, de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht, de Iona Stichting en het Utrechts Universiteitsfonds, TESO, hotel Rebecca

universiteitsfonds uu
 
 
 
 
 

 

 

Website by Webroots

Analytics by Conversios