Op 13 maart 2020 zullen 120 leden van het USKO in de bus stappen voor de jaarlijkse concerttournee naar het buitenland. Dit jaar reizen wij af naar Ljubljana (Slovenië) , Pula (Kroatië), Triëst (Italië) en Wenen (Oostenrijk). Daar zullen wij de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach ten gehore te brengen.

Afgelopen jaren hebben wij prachtige reizen naar onder andere Zweden, Engeland, Tsjechië en Hongarije gemaakt. De tournee wordt door onze leden beschouwd als het hoogtepunt van een USKO-jaar. Er wordt intensief voor gerepeteerd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse repetitieweek in de kerstvakantie. Tijdens de reis komen de leden op verschillende manieren in contact met de cultuur en geschiedenis die Europa rijk is. Zo worden er door onze eigen leden rondleidingen gegeven in de steden en worden er afwisselende activiteiten georganiseerd door de reiscommissie. Deze reis is natuurlijk een fantastische gelegenheid voor leden om elkaar beter te leren kennen en zo worden er op tournee altijd mooie vriendschappen gesmeed. Oftewel, elk jaar weer een reis om nooit te vergeten!

 

Bent u enthousiast en wilt u onze tournee steunen? Dat kan op verschillende manieren:
Wij willen iedereen hartelijk bedanken die ons op wat voor manier dan ook steunt. Speciale dank gaat uit naar het Utrechts Universiteitsfonds voor hun financiële bijdrage!Voor vragen of tips zijn wij altijd bereikbaar via [email protected]universiteitsfonds uu

 

Website by Webroots